Ani přes kvalitní výkon Buldočky v Ostravě body nebraly

OSTRAVA – Ženy šly v mači s Ostravou do vedení hned v úvodu, ale ani po vyrovnané a kvalitní hře nakonec body neberou. Přesto svojí hrou potěšily trenéra.


 
S ostravským FBC jsme padli i v prvním vzájemném zápase, oproti prvnímu mači se hra ale zvedla a my hráli na hraně možností! Už ve třetí minutě nás do vedení v Ostravě poslala Tereza Halaštová po přihrávce Yvony Dostálové! Překvapené Ostravanky brzy srovnaly, do konce dvacetiminutovky přidaly další tři branky.
 
Prostřední část už ale byla vyrovnaná (1:1) a v té poslední padly Buldočky pouze o gól (1:2). „Výborné utkání z naší strany, škoda druhé poloviny první třetiny, kdy jsme se lekli své dobré hry a začali se bát hrát. Od druhé třetiny jsme již znovu hráli na hraně svých možností. Je dobré vidět, že naše píle se projevuje i v zápasech s takto dobrými soupeři,“ nešetřil slovy chvály náš kouč Rudolf Škubal. Jeho myšlenky podpořil i trenér domácích florbalistek Jakub Robenek, jenž své svěřenkyně pomyslně pokáral za horší výkon. „Nicméně Brno tomu hodně obětavým a bojovným výkonem přispělo a určitě zaslouží pochvalu,“ smekl ostravský kouč.
 
Další zápas je na programu v sobotu 1. února, a čeká nás velmi pikantní městské derby s Židenicemi!