Proti Štírům z Budějovic nečeká muže nic lehkého

BRNO – Přestože z prvního vzájemného zápasu s Českými Budějovicemi jsme vyšli vítězně, dá se říct, že to po vítězství 7:6 po prodloužení bylo tak tak. A tak je potřeba při venkovním repete potvrdit, že nešlo o náhodu.
Na výročí založení republiky odrazili muži nájezd zběsilých Štírů z Českých Budějovic až v prodloužení a díky výhře 7:6 brali alespoň dva body. Čas vzájemného utkání se znovu blíží, tentokrát ale vyměníme domácí halu za Sportovní Halu přímo v Budějovicích.
 
Muži to nebudou mít jednoduché ani se skutečností, že zatímco jim patří druhé místo v 1. lize mužů, Štíři jsou až desátí. Toto utkání je na programu už zítra večer, hned v neděli od pěti hodin ale přivítají Petrovice! Za ty nastupují borci jako Petr Skácel, Adam Zbořil nebo Lukáš Homola. Tedy superligová skvadra!
 
Naši Buldoci odkojeni superligovými těžkými boji a boji o udržení jsou ale natolik zkušení, že snad nápor těchto hráčů ustojí. Vše ale bude záviset na pátečním výsledku s Budějovicemi – rozhodujícími faktory budou únava, psychická pohoda a celkové rozpoložení.
 
FBC Štíři Č. Budějovice – Bulldogs Brno
pátek 24. ledna od 20:00| SH České Budějovice