Nedělní měření sil s Kladnem

Potvrdit výhru nad Tatranem vyrážejí Buldoci do středních Čech
V posledním zápase splnili Buldoci očekávání, svedli velmi vyrovnaný zápas se střešovickým Tatranem a díky famóznímu obratu potvrdili, že na rekordmana české soutěže prostě umí. Že se nejednalo o náhodu, budou chtít potvrdit proti nováčkovi z Kladna.
Kanonýři zatím v dosavadním průběhu sezóny za svým jménem pokulhávají. Zatímco počtem vstřelených branek patří do spodní třetiny ligové tabulky, ve statistice obdržených branek se přetahují o nelichotivý primát nejhorší obrany s týmem Liberce. Tým vedený trenérem Zahalkou tak zatím naplňuje předsezónní předpoklady, které jej pasovaly na jednoho z kandidátů bojů o udržení. Přesto by bylo nerozumné podceňovat tento tým. V jeho kádru nastupuje spousta ostřílených hráčů a bodově se i díky vítězství nad Pardubicemi drží tým ze středočeského města na dostřel osmé příčce. Všechny tři prohry navíc utrpěl proti soupeřům z top 5 aktuální tabulky.
Hráči Bulldogs Brno však mohou těžit z posledního úspěchu, sebevědomí jim kromě výhry samotné mohl přinést i způsob, jakým jí bylo dosaženo. Ambice brněnského týmu sahají rozhodně výš, než k pouhé účasti v play-off, čeká je tedy soupeř ze škatulky povinných výher. A věříme, že právě takovéhoto výsledku se dočkáme v nedělním zápase a Buldoci potvrdí výhru nad Tatranem ziskem tří bodů.
16.10.16 17:00, SH BIOS Kladno