Muži ztratili s Petrovicemi bod a cesta za prvním místem se jim komplikuje

BRNO – Náročný program si minulý týden vybral svoji daň. Muži po pátečním venkovním mači doma ztratili bod s posledním celkem ligy.
Zatímco nedělní soupeř z Petrovic hrál naposledy ve čtvrtek, ke všemu doma, a od té doby odpočíval, naši borci měli kratší čas na pozápasovou regeneraci. V pátek večer hráli v Českých Budějovicích (výhra 4:2) a mač skončil pár minut před desátou hodinou. Připočtěme balení, pozápasový strečink a minimálně dvouapůlhodinovou cestu domů a vyjde nám, že muži dojeli nejdříve půl hodiny po půlnoci! A hned druhý den je již čekali nabuzení hráči z Petrovic, jež neměli co ztratit.
 
Bohužel i vinou špatné hry do obrany jsme soupeři dávali šance, kterých využil a utkání zdramatizoval, že se muselo za stavu 4:4 prodlužovat. „Bohužel jsme dnes nebyli moc dobří v obranné činnosti na vlastní polovině a soupeř toho postupem času začal využívat,“ byl z výkonu rozladěný náš trenér David Kyzlink. Jediné, co jej alespoň těšilo bylo, že doma zůstaly dva body, jelikož muži pro sebe zápas urvali  v nájezdové loterii.  
 
Další zápas čeká muže až za dva týdny. 8. února doma s šestým Startem98 z Kunratic. Ztráta jednoho bodu může být problém v cestě za prvním místem. Do nedělního zápasu nám na první Karlovy Vary scházely dva body a rozhodovat se pravděpodobně mělo v předposledním kole při vzájemném mači. Nyní nám ale na vedoucí celek schází tři body, přičemž brankový rozdíl a první vzájemný zápas mluví ve prospěch soupeře. Je tak potřeba doufat, že soupeř zaváhá stejně jako my a alespoň jeden bod taktéž ztratí.