Muži vyjíždí na vinobraní do Prahy

I když se blíží poslední listopadový víkend tak naši muži jedou na vinobraní. Pražské SKV stagnují hluboko ve spodní části tabulky, zatímco Bulldogs pokud vyhrají, budou mít šanci se dotáhnout zpět na první místo. Poslední utkání naši chlapi vyhráli 12:6 a tak se v Praze očekává podobný výsledek. 
Dneska jsme se na pár otázek zeptali Petra Kadlece.

Ahoj, už máte za sebou část sezóny, jak ji zatím hodnotíš?
Sezóna se zatím dá hodnotit pozitivně. Ve všech zápasech kromě výpadku v Boleslavi soupeře přehráváme, což je hlavní. Potřebujeme si vytvořit co nejlepší pozici před play-off.

Další utkání hrajete s Vinohrady, je to nováček v soutěži, co na jeho počínání říkáš?
Vinohrady hrají v nejvyšší soutěži druhým rokem. Mně se jejich hra celkem líbí. Snaží se hrát otevřené a útočné. Postupně se učí a už letos to nese ovoce v podobě výhry například proti Vítkovicím. Musíme být ve střehu a podat zodpovědný výkon.

Jak se ti trénuje pod dohledem tvého bráchy Honzy?
Musím přiznat, že někdy je to těžké. Jsem více pod drobnohledem některých spoluhráčů. Někdy nám třeba na věci jiný názor než brácha, ale zařekl jsem se, že mu do toho nebudu kecat. Každopádně si jsem ale jistý, že s Rosťou tvoří dvojici, která dává smysl. Je to vidět ve zlepšených výsledcích a hlavně projevu hry našeho týmu.