Muži na závěr padli s Kladnem, nyní je čeká play off

BRNO – Na závěr základní části se mužům nepodařilo bodovat. Mrzet je to ale nijak nemusí, dolů ani nahoru se ze své druhé pozice už dostat nemohli. Nyní vyhlížejí play off.
Zatímco Buldoci dohrávali poslední kolo tak trochu z povinnosti, výsledek ani tak, ani tak, je nikterak posunout nemohl, to Kladno bojovalo o hodně. O umístění do play off. Vyřazovací část mělo sice jasnou, zato ale nevědělo, z jakého místa. A tak se zrodilo těsné vítězství Středočechů 4:3. „Vyrovnaný zápas. Škoda individuálních chyb, které soupeř potrestal. Dobrá prověrka před play off,“ nechal se po mači slyšet trenér David Kyzlink.
Prohra jej jistě netěšila, ostatně, Brno pomýšlí na absolutní vrchol – Superligu. S výsledky svých svěřenců ale může být prozatím spokojený. Po sestupu předváděli poměrně vyrovnané výkony a základní část končí na druhém místě.
Kyzlink teď má dostatek času na to dát svým hráčům trochu volna a následně vlétnout na finální přípravu před play off. Výběr soupeřů započne až ve středu 4. března, první zápasy tak Buldoci ve vyřazovací části sehrají až v sobotu 7. března.
S kým? To se nechme překvapit! Jedno je ovšem jisté: bude to jízda. Chceme zpět mezi elitu, a uděláme pro to vše.