Mise ve Varech úspěšná

Buldoci o víkendu vyrazili na dlouhou cestu do Karlových Varů, kde se střetli s místními Hurikány. Karlovarští se před tímto utkáním nacházeli na třetí příčce o dva body před Buldoky. Díky výhře se dostali Buldoci v tabulce před svého soupeře, navíc mají zápas k dobru. 
 

23.1.2022 | Jakub Hanák

FB Hurrican Karlovy Vary vs. Bulldogs Brno 5:8

Divoké utkání a šlágr kola zvládli Buldoci na výbornou. Lví podíl na tom měl sváteční střelec Jakub Marek. Zkušený defenzivní obránce v zápase vstřelil dvě branky. A to unikátním způsobem - obě byly z trestného střílení! Navíc se jednalo o Markovy první přesné zásahy v letošním ročníku 1. ligy mužů. Ještě o bod více v zápase získal Josef Žižka, který k jedné brance přidal také dvě asistence. 
První třetina nabídla pouze branku domácího Zapletala, zato druhá třetina viděla hned 8 gólů. Buldoci rychlými zásahy otočili na 3:1, ale Karlovy Vary rychle vyrovnaly. Následně si Bulldogs vzali vedení zpět a do třetí části se šlo za stavu 5:4 pro Brno. Domácím se sice podařilo srovnat, ale v 53. minutě proměnil svůj druhý nájezd v zápase Jakub Marek a jeho klička se ukázala být rozdílovým momentem utkání. Po brankách Sedmery a Pešáka mohli Buldoci oslavovat velmi cennou výhru 8:5 na hřišti jednoho z konkurentů na postup. 



SESTŘIH BRANEK                                                                               HODNOCENÍ