Buldoky čeká těžká zkouška, střetnou se s Ústím

Po zápasech s týmy ze středu nebo spodní části tabulky čeká mužský A tým zápas proti jednomu z favoritů na postup – Florbal Ústí. Šlágr kola začíná v sobotu v 18:30 na severu Čech a vy ho můžete sledovat online.
Jakub Hanák | 17.12.2022

Buldoci se v tabulce nachází na průběžném čtvrtém místě, na aktuálně druhé Ústí ztrácí 4 body. V zápase tak půjde o hodně. Do konce základní části zbývá týmům odehrát jen 8 kol, takže prostor na zaváhání už není příliš velký.
V prvním vzájemném zápase mezi oběma týmy v letošní sezoně byli šťastnější hráči Ústí, které v Brně vyhrálo 7:4. Buldoci tak mají svému soupeři co vracet. Budou to však mít velmi těžké, Ústí je totiž týmem s největším počtem vstřelených branek z celé soutěže a momentálně si drží formu 4 výher v řadě.
Nejproduktivnějším hráčem Severočechů je s 33 body Tomáš Pšenička, který s 23 góly vede také mezi střelci. Přes dvacet bodů se dostali také Dan Semerád (14+10), Martin Fuchsig (5+16) a Vladimír Trčka (13+8). Velkou posilou je také superligový Jan Peška, který má do Ústí vyřízené střídavé starty a v osmi zápasech zaznamenal 18 bodů.
Na straně Buldoků je vládcem statistik Lukáš Mráz s 33 body (21+12). Jediný další hráč, který dosáhl na hranici bodu na zápas, je Matyáš Němec (11+7).
 
Podaří se Buldokům vykrást Ústí a přiblížit se druhému místu v tabulce? Utkání můžete sledovat živě zde.