Buldoci nezvládli boj o první místo a nadále zůstávají druzí

KARLOVY VARY – Chuť a snaha urvat tři body v mači prvního s druhým, Varů s Brnem, Buldokům nechyběla. K tomu, aby svůj zápasový cíl naplnili, jim ale po čtyřgólovém přídělu z prostřední části chyběl gól. Prohráli 3:4. 
 
Úvodní a závěrečná třetina patřila našim mužům, kteří v obou periodách jednou skórovali. Prostřední dvacetiminutovku ale bohužel ovládli domácí hráči. Čtyřmi góly dali jasně najevo, komu má patřit vedoucí pozice v 1. lize mužů i po pětadvacátém kole. 
 
První třetina byla vyrovná a oba soupeři se v ní oťukávali, ve druhé stáhli domácí hru na dvě lajny, vlétli na nás a vytěžili z toho tlak a vedení. Ve třetí části jsme dokázali domácí zavřít na vlastní polovině, ale bohužel jsme nevyužili tolik šancí, abychom zápas minimálně otočili,“ hodnotil zklamaně David Kyzlink, trenér našich mužů. Ten se v rozhovoru pro klubový web před mačem vyjádřil, že si to jeho borci s Vary rozdají na férovku. Ta ale bohužel dopadla lépe právě pro domácí.
 
S desetibodovým náskokem na třetí Chomutov a tříbodovou ztrátu na Karlovy Vary je jasné, že muži zakončí základní část druzí. Tu uzavřou v sobotu doma s Kanonýry Kladno.