Proběhl náborový den Bulldogs

Ondřej Smekal | 13.3.2024 | Mládež

Na hale SportPoint se v úterý 12. 3. 2024 uskutečnila akce, po níž do buldočí smečky již brzy přibydou noví nejmenší členové. Na náborový den našly cestu desítky dětí a před zraky svých rodičů si mohly vyzkoušet nejrůznější disciplíny. Celý program trval lehce přes hodinu.
O program dětí se starali trenéři, kteří byli doplněni také dobrovolníky z řad dívčích i chlapeckých žákovských týmů. Zájemci o buldočí dres si mohli vyzkoušet několik opičích drah, střelbu na terče nebo na brankáře, dokonce i florbalový zápas s minibrankami a různá fyziocvičení, která zajišťovalo centrum FyzioBarborka.
Dle odpovědí dětí sklízelo jednoznačně největší úspěch střílení na brány. Nejúspěšnější střelci se pochlubili deseti, dokonce i dvanácti vstřelenými góly. Vše tedy nasvědčuje tomu, že se Buldoci o střelce v následujících letech bát nemusí. Oblíbenou aktivitou byl samozřejmě i florbalový zápas s minibrankami. Jedna z návštěvnic se pochlubila svými dvěma góly, kterými zápas rozhodla. Pozitivní ohlasy šly i k fyziocvičením, a to dokonce do takové míry, že je někteří respondenti upřednostnili před střelbou na bránu.
Všem zúčastněným dětem a jejich rodičům děkujeme za aktivitu a těšíme se, až v buldočí rodině přivítáme nové tváře!

Chcete-li se stát členy naší smečky, navštivte tuto stránku!