PŘEDSTAVUJEME PARTNERY NAŠÍ SMEČKY - Potrusil

Buldočí smečka, to nejsou jen samotní hráči a hráčky, pro které je florbal vášní, jíž dávají to nejlepší ze svých sportovních schopností. Nikdy bychom nebyli na vrcholu, nebýt maximálního nasazení našich trenérů, podpory rodičů, služeb partnerů, dotacím samosprávy a v neposlední řadě finanční podpory našich partnerů.

Chtěli bychom krátce představit soukromé firmy, kterým není lhostejné, jestli naše nejmladší generace mezi spoustou jiných lákadel nezapomenou na sport a především na ten nejpopulárnější halový sport u nás. Díky našim partnerům můžeme hráčům Bulldogs nabídnout tréninky nejvyšší úrovně, špičkové zázemí i zápasy v nejvyšších soutěžích.
 
V dalším díle o partnerech naší buldočí smečky si představíme českou rodinnou firmu, která byla založena, stejně jako Bulldogs Brno, v roce 1993. Kromě stejného roku založení nás se společností Potrusil spojuje také zdravý životní styl, tradice a smysl pro fair play.


Společnost Potrusil se zabývá výstavbou interiérů, které nás obklopují celý život v podstatě na každém kroku. 
„Třeba doma, v práci, na výletě v hotelu, když jíte v restauraci, nebo se o vás starají sestřičky v nemocnici. Všude tam můžeme být s vámi. Svoji práci děláme tak, abyste se dobře cítili všude,“ říká Ladislav Potrusil, ředitel společnosti. 

S realizací zákaznických projektů pomáhá netradiční služba „létající designer“. Umožňuje provádět veškeré projekty tak, aby zákazníky co nejméně časově zatížil. Od představení společnosti, přes nabídku, návrh, kalkulaci i smlouvu, je vše maximálně efektivní a může proběhnout v pohodlí domova nebo kanceláře.

Brno je naše!
„Sport dává lidem radost z pohybu, zdraví a učí jít stále dopředu. Bez finanční podpory sportu by se neuskutečnilo žádné sportovní utkání, žádný trénink, žádné soustředění. Přes skutečnost, že jsme firma ze Šlapanicka, cítíme se být firmou brněnskou. Narodili jsme se tu, máme zde své rodiny a své blízké. Brno je prostě naše! Záměrně jsme si vybrali sport, který není zásadním tahounem sportovního Brna, ale přesto je důležitým článkem brněnské sportovní scény, na který se bohužel často zapomíná. A my to chceme sponzoringem Buldoků pomoci trochu změnit,“ dodává odhodlaně Ladislav Potrusil.


Společnost Potrusil už pomohla tisícům zákazníků postavit nové kuchyně, interiéry a kanceláře a její zkušení designéři a návrháři ve dvou studiích v Brně a Praze rádi pomohou i vám. 

Více informací najdete na webu Potrusil.cz  nebo můžete navštívit studio na ulici Hybešova 51 ve Šlapanicích.


DSCF8603.jpg