Představujeme partnery naší smečky

Buldočí smečka, to nejsou jen samotní hráči a hráčky, pro které je florbal vášní, jíž dávají to nejlepší ze svých sportovních schopností. Nikdy bychom nebyli na vrcholu, nebýt maximálního nasazení našich trenérů, podpory rodičů, služeb partnerů, dotacím samosprávy a v neposlední řadě finanční podpory našich partnerů.

Chtěli bychom krátce představit soukromé firmy, kterým není lhostejné, jestli naše nejmladší generace mezi spoustou jiných lákadel nezapomenou na sport a především na ten nejpopulárnější halový sport u nás. Díky našim partnerům můžeme hráčům Bulldogs nabídnout tréninky nejvyšší úrovně, špičkové zázemí i zápasy v nejvyšších soutěžích.

Partnerství v našem klubu má několik úrovní. Tu nejvyšší tvoří generální partneři klubu. Pro letošní sezónu 2020/2021 pokračuje v naší dlouholeté podpoře konsorcium čtyř firem: 


konsorcuim.jpg


S Buldoky od roku 2018
Dnes vás seznámíme s první firmou tohoto konsorcia.  S Jakubem Šenkem, majitelem firmy a zakladatele značky šenk okna, se naše cesty úplně poprvé protkaly v roce 2014 a zjistili jsme, že máme v mnoha ohledech stejnou filozofii: uznáváme tradici, kvalitu a spolehlivost, podporujeme zdravý pohyb, snahu dosahovat co nejlepších výsledků, smysl pro fair-play a sportovní i profesní rozvoj mládeže. Díky tomu jsme rychle našli společnou řeč i v oblasti podpory sportovního klubu a vytvořili silné partnerství, které už třetím rokem přináší do klubové kasy statisícové částky.

 
„Úspěšný klub přitahují i úspěšní partneři. Spojili jsme náš úspěch a sílu čtyř obchodních značek, a vytvořili partnerské konsorcium s Buldoky. Společně můžeme lépe podpořit rozvoj mladých talentů a jejich zdravý přístup k životu od žáčků až po seniorské soutěže mužů a žen,“ říká Jakub Šenk, majitel ŠENK okna.


Brňáci jako myMAD_0339.png
Šenk okna dodávají a montují plastová okna VEKAdřevěná Euro oknašpaletová – kastlová oknahliníková a dřevohliníková okna a střešní okna VELUX. Nabízí dřevěné, plastové a hliníkové vchodové dveře, posuvné dveřní systémy a garážová vrata LOMAX. Zákazníci zde najdou veškeré příslušenství pro okna – venkovní a vnitřní parapety, předokenní a nadokenní venkovní rolety, žaluzie a mřížeinteriérové žaluzie, rolety a látkové stěnysítě proti hmyzu a další stínící techniku. Firma také navrhuje a realizuje zimní zahrady na klíč, typové zimní zahrady a zajišťuje opravy zimních zahrad.
 
 
Pro všechny naše registrované členy nabízí ŠENK okna speciální dlouhodobou akci v rámci Karty buldočích výhod: slevu 10% na vnitřní žaluzie a stínění, veškeré parapetní desky a sítě proti hmyzu. Stačí předložit kartu ve firemní prodejně ŠENK okna.
 
Prodejnu ŠENK okna můžete navštívit na ulici Charbulova 170 v Brně. Další informace najdete na webu www.senk-okna.cz.
 

Děkujeme celému týmu ŠENK okna za dlouhodobou podporu Bulldogs Brno!