Klub rozšířil spolupráci s Miroslavem Vybíralem

Mladé Buldoky povede i v příští sezóně Miroslav Vybíral. Zkušený mládežnický kouč se navíc dohodl s vedením klubu na rozšíření spolupráce. Od nového ročníku tak bude „Vybi“ působit jako hlavní trenér nejen u juniorů, ale také u mužského A-týmu a zároveň zastávat pozici sportovního manažera. 
 
27.6.2022

"Velice mě těší, že má práce, kterou odvádím pro klub už 3 sezóny, má smysl a budu moci klubu pomáhat nadále ve větším rozsahu. Převzetí mužů po těžké a náročné sezóně je obrovská výzva, kdy cíle klubu rozhodně zůstávají stejné. To je pro mě a celý realizační tým obrovská nejen výzva, ale také zodpovědnost vůči klubu, hráčům a fanouškům Bulldogs Brno. Společně s vedením klubu jsme udrželi kostru týmu, na které budeme v sezóně stavět, kdy tým bude doplněn o dravé mládí. V mužské elitní složce se teď soustředíme na kvalitní tréninkový proces, který je podobný od kategorie dorostenců až po mužský A-tým, aby přechod mladých hráčů byl co nejefektivnější a mohli jsme dlouhodobě zapracovávat naše mladé hráče do A-týmu mužů. Na turnaji U23 ve Znojmě jsme měli možnost si vyzkoušet velký počet mladých hráčů, kteří nám ukázali svou kvalitu a rozhodně zabojovali o prostor v sezóně. O to víc mě těší, že 3 roky práce s mládeži mělo smysl a můžeme se teď o ní opřít."
 
79B93FB9-D7C8-4F24-A43D-F5417D875549.jpegTrenér s mnoha zkušenostmi ze zahraničí a vedení regionálních výběrů se nyní dostává také do role sportovního manažera. 
 
"Role sportovního manažera je pro mě vysněnou pozicí, ke které jsem dlouhá léta směřoval. Kdy se budeme snažit společně s trenéry a vedením klubu nastavit kvalitní sportovní procesy, ideální sportovní prostředí pro hráče a hráčky. Mým dlouhodobým cílem je sestavit silné realizační týmy u všech kategorii a díky tomu se stát úspěšným sportovním klubem nejen v regionu jižní Moravy, ale rádi bychom směřovali postupnými kroky k nejvyšším cílům. Vše je o lidech, kvalitně odvedené práci, nasazení a jasně vytyčeném cíli, abychom měli kam směřovat. Poté přijdou úspěšné výsledky, které mohou být pro náš klub velmi důležité."
 
Mirovi přejeme hodně štěstí při jeho práci v našem klubu a pod jeho vedením co nejvíce úspěchů v nejvyšších florbalových soutěžích.