Poslední domácí utkání žen! Rozhodne se?

1. kolo baráže ženské extraligy se odehrálo minulý víkend a další dvě už klepou na dveře. Co v nich bude neobvyklého?
Ženy mají za sebou po uplynulém víkendu první barážové utkání proti městskému rivalovi z Židenic. I přes konečné skóre 1:5  ve prospěch Židenic , které jsou považovány jednoznačně za favorita v tomto duelu, se však z pohledu diváka jednalo o vyrovnané utkání. Zapisovatel online přenosu tento zápas označil za mnohem atraktivnější než předchozí zápasy Židenic  play-down proti SKV Vinohrady. Z pohledu trenéra Bulldogs Roberta Honce je znát, že se s tímto tvrzením příliš neztotožňuje: „ I přes několik světlých chvilek jsme odehráli asi nejslabší zápas v play-off. Věřím,  že tímto zápasem si hráčky uvědomí, že se soupeřem můžeme hrát vyrovnané utkání a příští týden předvedeme lepší hru. Nicméně je to pouze 1:0 na zápasy a příště se začíná od nuly.“

Následující utkání se odehrají na domácí půdě Bulldogs tedy na SH Sportpoint  již tento víkend 28. a 29. 4. Obě utkání se odehrají v 18:00 hod.

Tyto utkání, ale budou v něčem odlišné…

Inspirovali jsme se soupeřkami z FBC Aligators, které jejich poslední utkání věnovaly malé holčičce Nelince, která trpí nemocí zvanou hydrocefalus. Také my chceme pomáhat, a proto naše poslední domácí dvojutkání v sezóně chceme věnovat Jůlince Orságové a to díky společnosti DB Angel Production. Jůlinka čtyři dny po narození prodělala herpetickou meningoencefalitidu, jedno z nejzávažnějších typů zánětlivých onemocnění mozku.

Jůlinka oslaví právě v neděli své 6. narozeniny.  Zatím je po motorické složce na úrovni konce I. trianonu (neleze, nesedí) a vše zvládá pouze za asistence druhé osoby nebo rehabilitačních pomůcek. Jůlinka s největší pravděpodobností nikdy nebude chodit, a přestože viditelné úspěchy jsou pomalé, rodina nic předem nevzdává a snaží se o to každý den.

Jůlince přejeme k jejím narozeninám vše nejlepší, a jí i celé rodině trpělivost a stále úsměv na tváři. Proto, abychom pomohli Jůlince ke zlepšení jejího stavu a naplnění snů, se ženy rozhodly nakoupit čelenky od DB Angel Production, které budou o víkendových zápasech zdobit jejich vlasy. Společně se sumou za tyto čelenky, také každá přispěje 20 Kč za každý vstřelený gól z obou utkání. 

Pokud chcete pomoci s námi, na sobotním i nedělním zápase budete mít možnost! Při vstupu na sportovní halu lze přispět dobrovolným vstupným. Celá tato suma bude předána majitelce produkční agentury DB Angel Production Denise Biskupové, která pro Jůlinku pořádá na začátku června benefiční koncert.

Bližší informace o tomto projektu: www.facebook.com/dbangelproduction/