Czech Open 2017

Do prvního zápasu proti Mladé Boleslavi vstoupili Buldoci parádně  a po první polovině hry vedli 2:0. O vedení však přišli a soupeř se dostal i do vedení. Ke konci zápasu se ale Brňanům povedlo stav opět dorovnat.
Bulldogs vs. Boleslav   3:3
 
V podvečer se na stejné hale Buldoci střetli se Spartou. Do tohoto utkání vlétli Sparťané jako vítr a zdálo se, že bude hra velmi vyrovnaná. Ve druhé polovině se Buldokům povedlo odskočit na rozdíl dvou branek (4:2). Vedení nadále navyšovali až na konečných 7:2.
Bulldogs vs. Sparta   7:2
 
Třetí a poslední utkání ve skupině mělo být tím nejatraktivnějším. Buldoky čekali finští EräViikingit. Jako první šli do vedení brněnští florbalisté. Více ze hry však měly Helsinky.  Finský vicemistr postupně navyšoval tempo i tlak na brněnskou branku, do které pak napadaly tři góly. 
Bulldogs vs. EräViikingit   1:3

Díky lepšímu skóre se Buldoci posunuli do hlavního pavouka z druhého místa ve skupině. To znamenalo že jejich následujícími soupeři byli Wiler Ersigen (SUI) a Pixbo Wallenstam (SWE).
 
Buldoci se švýcarského mistra nezalekli a dvakrát v utkání vedli. V polovině první části ale soupeř srovnal a do přestávky vedl již 2:5. Wiler, v jehož řadách působí například Matthias Hofbauer, či finský kapitán Tatu Väänänen, si utkání zkušeně pohlídal až do konce.
Bulldogs vs Wiler   2:7
 
Pro buldoky posledním utkáním na Czech Openu bylo střetnutí se švédským Pixbem. Seveřané neponechali nic náhodě a od začátku utkání kontrolovali hru. Postupně přidávali také branky. Bulldogs se oklepali až deset minut před koncem za stavu 0:5.
Bulldogs vs. Pixbo   1:6




tahejsnami-web-–-kopie-(1).png