Nedělní pohoštění na Tatranu

Souboj dvou tradičních týmů ozdobou nedělního programu
Na malém kousku tvrdého papíru jen dvě slova - šestnáctinásobný mistr. Takovou vizitkou se chlubí Tatran Střešovice, nejúspěšnější klub v historii českého florbalu. Seznam vynikajících hráčů, kteří tímto klubem prošli, by byl ještě mnohem delší. Tatran však nežije pouze svojí úspěšnou minulostí, vždyť z velkých hráčských jmen blízké minulosti najdete na soupisce už jen brankářskou legendu Tomáše Kafku. Tým kolem kapitána Deutsche se proměnil, pryč jsou opory Fridrich či Richter, jejich místo dnes zaplňují talentovaní mladíci v čele s Markem Benešem, kteří vhodně doplňují zkušené hráče starší generace a tvoří dohromady silného soupeře pro ostatní týmy florbalové Superligy.

Tým ze Střešovic se v této sezóně pyšní třemi výhrami ve třech zápasech, nutno však přiznat, že soupeři, které porazil, nepatří k favoritům soutěže a až zápas s brněnskými Buldoky naznačí, jaké mohou být ambice pražského celku v této sezóně.

Buldoci se naopak pokusí vypořádat se zdravotními patáliemi, které v dosavadním průběhu sezóny tým trápí. Zápasy s Tatranem bývaly často odrazovým můstkem k lepším výkonům, vyznačovaly se těsnými výsledky, bojovnou atmosférou, výbornými výkony brněnských brankářů a pro všechny zúčastněné znamenaly velký zážitek.  V loňské sezóně dokázali hráči Bulldogs Brno zvítězit dokonce v obou zápasech základní části. Věřme tedy, že tomu bude nejinak i v prvním letošním měření sil a Buldoci potvrdí svoji touhu po třech bodech i na palubovce tatranské Stodoly.
 
Zápasy v sezóně 2015/2016:

12.10. BB vs. STR     3:2
22.02. STR vs. BB     6:7

 
Víte že: Dlouholetou oporu Tatranu Střešovice byl také Michal Jedlička, dnešní mnohými kontroverzně vnímaný trenér týmu Bohemians Praha a častý kritik českého florbalového prostředí? 

tahejsnami-web-–-kopie.png