Na vodovu přijedou Sokoli

Následující kolo se odehraje na domácím hřišti v Brně. Soupeřem Buldoků bude Sokol Pardubice. Pojďme si tenhle tým představit.
Již v úvodním kole Tipsport Superligy si Pardubice připsaly plný počet bodů, když zvítězily na domácím hřišti proti České Lípě 5:3. V dalším kole se utkali se Znojmem a podlehli 5:6. I proti aktuálnímu mistrovi si Pardubice nevedly špatně. Prohrály pouze 1:6. Zápas proti Bohemians nabídl skvělý zážitek. Sokol prohrával již na začátku druhé třetiny 1:6, ale to je nezlomilo. Do konce utkáni Pardubice srovnaly a v prodloužení braly dva body.
Aktuálně nejlepším střelcem Pardubic je Martin Zozulák, který si v zápase proti Bohemians připsal 250. gól v tuzemské nejvyšší soutěži. Gólman Martin Haleš má průměr obdržených branek 5,00.
Již ve zmiňovaném utkáni proti Znojmu se stalo něco nevídaného. Na školní zápas dorazilo 5 108 diváku, což je nový rekord Tipsport Superligy. Gratulujeme pořadatelům.
Přijďte podpořit svůj tým, který bude bojovat o další cenné body. Hala VODOVÁ – NEDĚLE 7.10 – 17:00

VSTUP NA UTKÁNÍ ZDARMA
 


Generálním partnerem utkání je  FLOORBALL DAy .cOM

Jednodenní florbalové kempy pro ty, kteří se chtějí zlepšovat a získat nové dovednosti. Ať už s florbalem právě začali nebo se mu věnují déle. 

Soutěžit budeme o pokázku na kemp a dres Floorbal Day. 

                                             flrbday-kopie-(1).png