minuta rozhodla o výsledku utkání

V sobotu večer se Buldoci střetli s Tatranem. Utkání bylo až do 46. minuty velmi vyrovnané, pak se ale pražané dostali do čtyřbrankového vedení, které již nepustili. 
V první třetině na střely jasně dominovali hosté (5:11), skóre však bylo přiznivější pro domácí, kteří vedli 3:2.
Ve druhé části se karta obrátila. I když měl Tatran vypálil na Kuhna více střel, Buldoci vyhráli třetinu 2:3 a srovnali tak průběžný stav utkání na 5:5.
Hned na začátku následující třetiny se trefil Beneš a poslal hosty do vedení. Zápas se zlomil v šestačtyřicáté minutě.  V té se totiž podařilo Pražanům vstřelit tři branky. Buldoci pak jen snížili na konečných 9:6.  V první třetině na střely jasně dominovali hosté (5:11), skóre však bylo přiznivější pro domácí, kteří vedli 3:2.

Ve druhé části se karta obrátila. I když měl Tatran vypálil na Kuhna více střel, Buldoci vyhráli třetinu 2:3 a srovnali tak průběžný stav utkání na 5:5.
Hned na začátku následující třetiny se trefil Beneš a poslal hosty do vedení. Zápas se zlomil v šestačtyřicáté minutě.  V té se totiž podařilo Pražanům vstřelit tři branky. Buldoci pak jen snížili na konečných 9:6.  

Vyjádření trenéra domácích Luďka Beneše: Stav 3 : 2 po první třetině byl pro nás spíše lichotivý, obraz hry na hřišti tomu úplně neodpovídal. Náš výkon ve druhé a třetí třetině už snese přísnější měřítko, a to i přes to, že jsme v úvodu druhé třetiny inkasovali po hrubých chybách. Troufnu si říci, že ve druhé a třetí třetině jsme byli lepší než soupeř a efektivitou v zakončení a skvěle odbráněnými oslabeními a dobrou hrou proti power play jsme zaslouženě zvítězili. Děkujeme skvělým divákům a soupeři.
 
Vyjádření trenéra hostí Jana Kadlece: Soupeř byl produktivnější. O výsledku rozhodly naše chyby, nevyužité přesilovky a hlavně výpadek za stavu 5:5, kdy soupeř z ničeho 4x skóroval. Na spoustě věcí se dá stavět.


statistikypoZAPASEtatran-(1).png