Bitva o Moravu se rozpoutá v Hodoníně

Florbalová Superliga napíše svůj první příběh v Hodoníně, kam se sjedou bojovat o Moravu týmy itelligence Bulldogs Brno a HU-FA Panthers Otrokovice. V týmu brněnského klubu se objeví i odchovanec hodonínského florbalu Václav Černoch. Bitva o Moravu vypukne v neděli 20. 11. od 18:00 na sportovní hale TEZA Hodonín.
Výjezdní zápasy jsou v mužské Superlize již téměř tradicí. Poprvé však zavítají do jihomoravské florbalové bašty v Hodoníně, která patřila k historicky úspěšným místům na florbalové mapě. Potvrdit to mohou nejen úspěchy v mládežnickém florbalu, ale také významná florbalová jména, jako Bábíček, Wagner, nebo nyní Černoch. „Jsme moc rádi, že se nám podařilo dohodnout se po několika letech s prezidentem klubu Mirou Mikšlem a dostat Superligu do Hodonína. Věřím, že se podaří tuto tradici nastolit a třeba sem dovést podobný zápas každý rok. Je to pro nás velmi prestižní a pro propagaci florbalu mezi dětmi je to velmi důležité,“ dodává hlavní organizátor utkání a předseda florbalového klubu Florbal Hodonín, Jiří Wagner. Ten sám stál florbalových úspěchů Hodonína a následně i brněnských Buldoků.
 
Kromě samotného utkání bude pro diváky přichystán i zajímavý doprovodný program, soutěž o ceny, fotokoutek, autogramiáda s brněnským maskotem, nebo třeba buldočí fanshop. Do Hodonína by měla dorazit i trofej pro vítěze Superligy. „Jsme rádi, že se nám podaří dostat Superligu na jih. Do budoucna budeme rádi, pokud talentovaní hráči z Hodonína, Dubňan, Strážnice, Lanžhota, či Kyjova budou nastupovat za naše týmy. Spolupráce s Hodonínem je dlouhodobá a toto je logické vyústění. Do Hodonína se moc těšíme. Místní hala je nádherná a možná jedna z nejlepších v celé ČR,“ dodává prezident klubu itelligence Bulldogs Brno, Miroslav Mikšl.
 
V dresu Brna se mohou diváci těšit na talentované hráče, kteří patří do širšího kádru mužské a juniorské reprezentace – Coufala, Mendreka, Juhaňáka, nebo Bauera. Samozřejmostí je i oblíbený brankář Filip Kuhn, kterého dobře znají děti z Hodonína, kde občasně pomáhá s tréninkem brankářů. V dresu Panterů z Otrokovic se představí bratři Nagyové a v brance stálice Panterů, Radovan Michajlovič.
 
Autogramiáda hráčů bude připravena na 16:15 přímo ve sportovní hale. Celým podvečerem bude provázet známý brněnský DJ a moderátor, Libor Červinek. 

 

Autobusem na utkání zdarma!

Pro předem přihlášené zájemce organizuje na toto utkání klub ZDARMA autobusový zájezd, s odjezdem v 16:30 hod. od parkoviště za halou SportPoint. Pro realizaci zájezdu je nutné se nejpozději do čtvrtka 17.11.2016 ve 12:00 hod., emailově přihlásit s uvedením jména a počtu osob na: radim.kominek@bulldogs.cz
Na utkání v Hodoníně platí pro členy klubu vstup na klubové permanentní karty.

Minimální počet fanoušků pro uskutečnění zájezdu je 15.