Na vodovu přijede mistr

Blíží se 12. říjen a s ním i druhé představení našeho mužstva před domácím publikem. Bulldogs Brno nevyzvou nikoho jiného než obhájce titulu a účastníka nedávného Poháru Mistrů, Tatran Střešovice. Ať to dopadne jakkoliv, je jisté, že si jeden z týmů připíše první porážku v letošní sezóně a ten druhý nesmírně cenný skalp. Statistky z posledních 4 let se spíše přiklánějí k domácím, jelikož dokázali Tatran porazit ve 3 z pěti utkání a také to, že každý z těchto zápasů vyhrál ten tým, který hrál na domácí půdě. Brno jisto jistě bude tlačit skvělá energie z tribun. Čeká nás nesmírně zajímavé utkání, proto každého z vás čekáme 12. Října v 20:10 na tribuně v hale na ulici Vodova.
 
Jak se Buldoci na zápas připravují a co čekají od soupeře? Tak na to jsme se zeptali Rostislava Kohúta.

Čeká Vás domácí představení proti úřadujícímu mistru Tatranu Střešovice, sleduješ tento tým? Všiml sis nějaké výrazné změny stylu hry oproti minulé sezóně?
Viděl jsem letos 3 zápasy Tatranu z pěti. Víme jakou se prezentují hrou. To jestli od našeho posledního vzájemného zápasu změní svou rozehrávku nemůžu odhadnout. Záměrně zmiňuji rozehrávku, protože naše organizace hry v obraně se liší od hry zbytku superligy.

Jak jsi zatím spokojený se začátkem sezóny?
Jak se začátek superligy povedl, se ukáže po zápase s Tatranem. Zatím jsme spokojení a už se těšíme na pondělí.

Jak už jsem jednou zmiňoval, Tatran je úřadující mistr. Bude se příprava na zápas nějak lišit?
Na všechny soupeře se připravujeme stejně. A máme ještě pár žolíku v rukávu. Jeden z nich by už mohl být připraven zasáhnout do utkání.

Jak jsi zatím spokojený s posilami? Konkrétně s Radkem Krajcigrem a Davidem Hauserem.
Oba jsou pro tým velmi platní. Jsme rádi, že nás posílili.