Muže i ženy čekají o víkendu dlouhé výjezdy.

Zatímco muži si pojedou za Ostravu pro čtvrté vítězství v řadě, ženy čeká další boj o první body do tabulky, tentokrát pod Ještědem.
 
B r n o - Muži na palubovku Havířova vyjedou ze čtvrtého místa v tabulce, kromě zaváhaní v prvním kole s Kladnem zatím předvádí velmi jisté výkony. To Havířov má o 2 body méně a také je v tabulce o 2 příčky pod Brnem.  Severomoravané totiž zaváhali hned v prvním kole s Chomutovem a v druhém kole prohráli v prodloužení se Znojmem. Nejproduktivnějším hráčem Brna je v současné chvílí Adam Konečný s osmi body za 4 branky a stejný počet asistenci. Havířovský Adam Feber má sice stejný počet asistencí, ovšem o dva góly vice jak Adam, a i díky tomu vede bodování celé 1.Ligy. V brankovištích budeme pravděpodobně svědky duelu Bartek-Jasiok. 
 
5.10.2019 18:00 Florbal Exelsior Havířov - Bulldogs Brno 
 
 
Buldočky se vydají do Liberce k duelu dvou posledních týmů v tabulce. Ani Crazy Girls z Liberce totiž v letošní sezóně nezískaly ani bod, a v tabulce jsou před Brnem jen díky rozdílu skóre. Nejvíce bodů v dosavadním průběhu sezóny získala Pavlína Bačová a to i přesto že poslední zápas proti Chodovu nehrála. Za 3 zápasy si tak připsala 6 branek a dvě asistence. Bodování Liberce nemá jasného lídra, naopak první příčku okupují 3 hráčky se třemi body.
 
5.10.2019 18:00 Crazy Girls FBC Liberec - Bulldogs Brno

- Filip Volovec