Krejčí: K zápasům přistupujeme zodpovědně



Družstvo juniorů se podruhé v sezóně představí na domácím hřišti. Bulldoci se zatím soutěží prokousávají svou ligou bez prohry a rozhodně na tom nebudou nic chtít měnit ani po tomto víkendu. Čekají je zápasy proti týmům Mohelnice a SK K2 Sportcentrum Prostějov. 




Foto: Martin Flousek

První jmenovaný tým se drží v klidném středu tabulky, zatím co Prostějov se pohybuje na hraně sestupových příček.
Přijďte juniory podpořit v 11:30 proti Mohelnici a v 14:30 proti Prostějovu na halu Sporpoint na Sportovní ulici a přesvědčit se o tom že ježíšek bude letos minimálně pro tyto dva týmy štědrý.

O průběhu sezóny a dalších věcech jsme si povykládali s juniorem, který má zkušenosti také z mužského A- týmu Ondřejem Krejčím:

Jsme přesně v polovině sezóny, jak ji zatím hodnotíš?
Myslím, že první polovina sezóny krom jednoho zaváhání, kdy jsme remizovali s brněnskými Gullivery, vyšla podle plánu.

Co říkáš na potenciál týmu, myslíš si že zaslouží vybojovat si zpátky místo v G2 lize juniorů?
Řekl bych, že ano. Tým ke všem zápasům v 2. lize přistupuje zatím zodpovědně a s pokorou a zároveň věřím, že v týmu je i dostatečná kvalita, abychom si s dosavadním přístupem a chutí, místo v G2 lize vybojovali zpět.

Jak se ti líbí atmosféra v kabině?
Atmosféra je dobra, známe se už všichni dlouhou dobu a máme spolu hodně odehráno, takže si vesměs všichni rozumíme. Sice netrénujeme úplně všichni pohromadě, ale dokud se daří, tak je nálada vždycky dobrá.

Jak se těšíš na vánoční svátky?
Asi jako každý člověk, trochu klidu od školy neuškodí a nějaký ten svařáček asi taky nevynechám.

Co bys popřál čtenářům do nového roku?
Všechny horlivé čtenáře našeho webu zdravím a přeju jim do nadcházejícího roku jen to nejlepší, atˇ stále náš klub podporují a věřím, že jim uděláme radost postupem!