Juniory čeká čtvrtfinále

Víkend je za dveřmi a juniorům začíná čtvrtfinálová série play off. Buldokům se podařilo přejít přes ostravské FBC a ve čtvrtfinále je čeká loňský vicemistr a vítěz základní části, pražský celek FbŠ Bohemians. 
Pražané si vybrali Brno hned v první možné volbě, což nasvědčuje, že si na Buldoky věří. Z brněnské kabiny se však ozývají podobné ohlasy a série tak nabývá na atraktivitě. V sezóně dokázali zvítězit v obou případech hráči Bohemians, v Brně vyhráli 12:5 a na domácí půdě 15:6. To v tuto chvíli, ale nic neznamená. Bohemians nijak netrápí střelecká forma, neboť jsou nejlépe střílejícím týmem v juniorské G2 lize. V pomyslném playoff, které mezi sebou o volbu soupeře sehráli týmy z první čtverky porazili Tatran 2:0 na zápasy a na Brno tak jdou neporaženi. Brňané se však pyšní dobrou obranou, na které si vylámala zuby ofenzivně laděná Ostrava. Čeká nás tedy velice zajímavá série, kde jsou sice Bohemians velikým favoritem, ale Buldoci se už o jedno překvapení postarali a budou chtít ve vítězném tažení pokračovat. První víkend je na programu v Praze, příští víkend se série přesouvá do Brna.

Sobota 18:00 4.3.2017:
FbŠ Bohemians Praha vs. BULLDOGS BRNO (SH Kunratice)
Neděle 10:30 5.3.2017: 
FbŠ Bohemians Praha vs. BULLDOGS BRNO (SH Jedenáctka)


Přípravy na čtvrtfinále a dojmy z volby soupeře nám popsal snajpr Matěj Hronek:
 
Ahoj Matěji, ve čtvrtfinále vás čeká Bohemka, pro vás dobrý nebo špatný soupeř?
Ahoj, myslím si, že jsme nic jiného nemohli očekávat a na víc si myslím, že v téhle fázi play-off si soupeře vybrat nemůžeme. Takže do toho jdeme s čistou hlavou.
 
V sezóně vás dvakrát smetli, ovlivňuje to vaše pocity před zápasem nebo je to úplně jiné?
V play-off se může stát cokoliv. Ale já osobně z nich trošku respekt mám. Nicméně jako tým jdeme do čtvrtfinále naplno.
 
Jak se tým připravoval na tuto sérii? Proběhli nějaké speciální přípravy nebo pokračujete v tom, v čem jste dorazili FBC?
Přípravy, si myslím jsou pořád stejné. Jen jsme trochu poupravili taktiku. Nic zvláštního. Pro nás jen další těžká série.
 
Pro tebe poslední playoff v mládežnických kategoriích, užíváš si to?
Vnímán to hodně. Tenhle poslední rok jsem to chtěl s juniory dotáhnout co nejdál a užít si poslední čas s klukama. 
 
Bohemka je doma velice silná, s čím jedete do Prahy?
Do Prahy jedeme určitě s tím, že nemáme co ztratit. Na nějaká čísla nehledíme.
 
Děkuji za rozhovor a přeji hodně štěstí.
Já též děkuji.



tahejsnami-web-–-kopie.png