Ženy vyráží do Ostravy, pak je čeká série vyrovnaných zápasů

BRNO – Těžké utkání mají Buldočky přes sebou již tuto sobotu, pak je ale čeká série vyrovnaných soubojů, při kterých je potřeba bodovat. V Ostravě ženy vyzvou FBC s druhou nejproduktivnější hráčkou Michaelou Mlejnkovou.
 
Pranic lehkého nečeká na svěřenkyně kouče Rudolfa Škubala již o tomto víkendu, přesto ženy udělají maximum, aby zápas co nejvíce zdramatizovaly a vydolovaly nějaký ten bodíček. „Počáteční ligový respekt i strach ze soupeřů opadl a díky některým vyhraným zápasům si náš tým vybudoval i určité sebevědomí,“ vyprávěla v nedávném rozhovoru pro náš web kapitánka Aneta Koláčková, jež v posledním zápase doma proti Liberci vstřelila hattrick.
 
A právě bez špetky respektu musí brněnské hráčky nastoupit i na půdě FBC Ostrava, která v posledních sezonách zažívá florbalový rozkvět, což dokazuje kromě účastí v play off i teď, a sice třetí pozicí v extralize žen. 
 
Po sobotním mači čeká ženy posledních pět utkání, a snad až na střet s Ivanti Tigers z Jižního Města mají šanci na body v každém duelu. A je to potřeba! Jsme osmí a uzavíráme místa pro vyřazovací část sezony. Dojdou Buldočky v premiérové sezoně až do play off?
 
FBC ČPP OSTRAVA – Bulldogs Brno
sobota 25. ledna od 17:00| ČPP Aréna Ostrava