Ženy míří na hřiště předposledních Panthers Praha

Buldočky čeká v neděli odpoledne zápas s aktuálně jedenáctým týmem Extraligy žen, pražskými Panthers. Utkání začíná v 15:30.
Jakub Hanák | 20.1.2023

Pantherky mají za celou sezonu pouhé dvě výhry, obě proti poslední Mladé Boleslavi, a se ziskem 7 bodů jim přísluší předposlední pozice. Tým z hlavního města tak čekají tvrdé boje o záchranu, naopak páté Buldočky se mohou připravovat na play off. Bulldogs Girls mají nyní již jistotu účasti v play off, kde se představí poprvé od postupu do nejvyšší soutěže v roce 2019!
Nedělní utkání nabídne střet nejhorší obrany a nejslabšího útoku s pátým nejlepším útokem a pátou nejlepší obranou. Kanadské bodování trápících se Pražanek vede Jana Pavlicová s 11 body (8+3), stejný počet bodů má také Kristýna Gocová (7+4). V brance se střídají Štěpánka Neumannová s Teou Mažáryovou.
Buldočky momentálně hrají ve velké pohodě, aktuálně si drží šnůru pěti výher v řadě. Naposledy uspěly na domácí půdě s Libercem, který ve vyrovnané bitvě porazily těsně 6:5. Lídrem produktivity je reprezentantka Anna Brucháčková, jejíž 43 bodů (23+20) je druhé nejlepší číslo v celé soutěži! V tabulkách střelců a nahrávačů jí pak patří shodně čtvrtá pozice. Přes bod na zápas se dostaly také Michaela Žáková (17+6), Liliana Bolfová (16+4) a Ema Brucháčková (7+10), jen bod k této hranici chybí Veronice Stuchlíkové (7+9). V brance je jedničkou Jana Prátová.
Poslední vzájemný zápas Buldočky ovládly naprosto jasně 16:1. Jak to dopadne tentokrát? Utkání můžete sledovat živě zde.