Vítkovice potvrdily roli favorita, ženy se vrací bez bodu

Ženy začaly náročnou část sezony, ve které se postupně střetnou se čtyřmi nejlepšími extraligovými týmy, prohrou 8:1 na hřišti stále stoprocentních Vítkovic.
Jakub Hanák | 13.11.2022

První třetina nabídla vyrovnanou hru. Buldočky favorita dokonce přestřílely 9:5, jenže efektivita v zakončení hrála ve prospěch našeho soupeře. Po gólech Venduly Maroszové a Michaely Kubečkové vedl domácí tým po první třetině 2:0.
Druhá perioda však byla jasně v režii Vítkovic. Během prvních dvou minut zvýšily na 4:0 Michaela Šponiarová se Sárou Seevaldovou a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Snížit mohla Michaela Žáková, ale při trestném střílení trefila pouze tyč. Před koncem druhé části hry se trefily ještě domácí Barbora Husková a Zuzanna Krzywak, do šaten se tak šlo za stavu 6:0.
Do třetí třetiny vstoupily Buldočky s Markétou Hošek Markovou v brance a s odhodláním uhrát sympatický výsledek. První gól ve třetí třetině padl až v 56. minutě, kdy na 7:0 zvýšila Barbora Husková. Buldočky se však dočkaly čestného úspěchu, přesilovku dokázala využít Veronika Machálková. Domácí Barbora Husková však dobrý pocit Bulldogs zkazila, v poslední minutě ještě završila hattrick.
Buldočky se tak z Vítkovic vrací z prázdnou, za předvedený výkon se však nemusejí stydět.