To byla Koláčkovice! Koláčková hattrickem rozhodla o bodech nad Libercem

BRNO – Papírové předpoklady o průměru nastřílených gólů Brna se nenaplnily, ba naopak předčily očekávání. Buldočky rozstřílely Liberec a uzavírají elitní osmičku.
Netrvalo dlouho a po přihrávce Petry Hložánkové poslala Michaela Žáková Brno do vedení. Ne však na dlouho, po čtyřech minutách hosté z Liberce vyrovnali a po dalších čtyřech minutách šli dokonce do vedení! „Polevili jsme a soupeřky nás potrestaly, začali jsme se bát o zápas a hra byla neuspořádaná a chaotická,“ mrzelo našeho kouče Rudolfa Škubala. 
 
Jak nebyl Škubal spokojený s první dvacetiminutovkou, ta druhá byla o poznání lepší. Jeho svěřenkyně vyrovnaly a šly do vedení na 3:2, pak ale extatranská hráčka Monika Zikmundová poslala Liberec do vyrovnaní na 3:3. Bylo jasné, že s tím bude potřeba něco udělat. 
 
„Ve třetí části jsme se více pohybovali na hřišti, využili nabídnuté přesilovky a v poklidu dovedli zápas do konce,“ dodává Škubal, jehož může těšit dobře chycený nájezd gólmanky Markéty Markové za stavu 3:3 ze začátku poslední části. 
 
Minutu a půl po nájezdu se podruhé ozvala Aneta Koláčková, chvíli po ní poslala tým do trháku 5:3 Michaela Žáková. Gólem na 6:3 zkompletovala Koláčková hattrick, závěrem zápasu si ještě připsala gól Hložánková. Výhra 7:3 před domácím publikem, tři body do sbírky a hlavně: opět osmá pozice. Z devátého místa na nás ztrácí tři body Panthers Praha. Panterky ale dnes (v neděli) hrají s FBC Ostrava, přičemž se moc neočekává překvapení, že by porazily Ostravanky.