Těžké utkání: ženy na samém konci základní části míří do Milevska

MILEVSKO – Již v sobotu zamíří tým Rudolfa Škubala do hlavního města, aby se v jednadvacátém kole utkal se čtvrtými Ivanti Tigers z Jižního Města.  
Na rozdíl od mužů, kteří mají play-off jisté, musí Buldočky bojovat až do konce. Nic není rozhodnuto. Do vyřazovací části ještě mohou, ale taky nemusí, proklouznout. Vše záleží na nich a na  sousedním týmu se stejným počtem bodů, jen na osmé pozici, Panthers Praha. 
 
Zatímco naše ženy jedou v tomto kole za Tigers na speciální výjezdní utkání do MIlevska, za Panthers míří ostravské Vítkovice. Znamená to, že oběma týmům usilujícím o osmé místo po základní části stojí v tomto kole v cestě silný soupeř. V tom posledním pak ale dojde na krvavou řež – už 29. února přivítají Buldočky doma Panthers! Takže o postupu se bude rozhodovat až v úplně posledním možném termínu.
 
Přestože Škubalovy hráčky podávají kvalitní výkony, s Tigers je nečeká nic lehkého a podle výsledku z prvního zápasu v Brně by měl být minimálně papírovým favoritem pražský tým. Naposledy zvítězil na naší půdě 11:4.
 
Ivanti Tigers Jižní Město – Bulldogs Brno
sobota 22. února od 17:30 | SH Milevsko