Nový trenér ženského Áčka

Ženský A-tým se na novou sezónu připravuje pod vedením nového hlavního trenéra Petra Dadeje. Třiatřicetiletý kouč v minulosti působil u extraligového družstva Olomouce, v loňské sezóně si, především díky covidu, od florbalu odpočinul. V přípravě už nový lodivod družstva žen stihnul absolvovat turnaj ve Znojmě, o kterém jsme Vás informovali zde. Jak bude příprava pokračovat dál a jaké má cíle, jsme se zeptali v krátkém rozhovoru. 
Ahoj Petře, mohl by ses našim členům a fanouškům krátce představit?
Jsem člověk, co má rád výzvy, zodpovědnost a rád překračuje své hranice. Snažím se stranit soudům a alibismu a vše, co dělám, provádět nejlépe, jak dokážu. Každý ale ať si udělá obrázek sám. Za mě musí mluvit činy a výsledky.
 
Proč ses rozhodl přijmout nabídku z Brna?
Protože, jak jsem už řekl, mám rád výzvy. Také mě láká práce v extralize žen a v neposlední řadě mě motivuje být součástí organizace Bulldogs. 

 
V minulé sezóně jsi nikde netrénoval, proč?p1070923_51244807385_o.png 
Především proto, že se téměř žádná soutěž nehrála. V opačném případě je možné, že bych vypomáhal pravděpodobně jako konzultant.
 
S jakými očekáváními jdeš do pozice hlavního trenéra Bulldogs Girls?
Obecně se snažím očekávání spíš nemít. Hlavní požadavek, nebo tlak, chcete-li, vytvářím na sebe samého - že svou práci budu skutečně dělat nejlépe, jak dokážu. A to samé chci vidět i od ostatních členů organizace - tedy nejen od hráček, od těch ale především. 
 
Jaké jsou tvé osobní a jaké týmové cíle?
Zde musí jednoznačně zaznít, že chceme s přehledem udržet extraligu a prezentovat se kvalitní hrou a výsledky již od počátku sezóny. Přestože víme, že vrchol nás čeká někdy v únoru a březnu, tak chceme být konkurenceschopným týmem už od podzimu. Důležité pro mě je, moci se ohlédnout a být hrdý na odvedenou práci. A to samé vyžaduji i po kolezích a hračkách. 
Laťka z loňské sezóny v zásadě leží na zemi, a tak pro nás nemůže být a ani není měřítkem. Chceme vrátit Bulldogs úctu a respekt, a to lze jen s přijetím plné zodpovědnosti
za sebe i za tým jako celek.
 
Jak nyní probíhá letní příprava a jaký je plán na prázdniny, případně na finální část přípravy těsně před prvním zápasem?
V rámci letní přípravy probíhají týdně 2 silové a 2 atletické tréninky v kombinaci s herní jednotkou. Hráčky mají navíc za povinnost odvádět individuální vytrvalostní trénink. Tato struktura se příliš měnit nebude, od srpna pak chceme naběhnout na sezónní model. Finální část přípravy bude zahrnovat účast na poháru a jednoznačně nás čekají ještě nějaká přátelská utkání. No a těsně před prvním zápasem se holky mohou těšit na drobné zpestření, na malou motivaci. 
 
Co od hráček/týmu vyžaduješ/očekáváš?
Především být hrdý na to, že jsou součástí extraligových žen Bulldogs. Zároveň chci v týmu vidět vzájemnou oporu a schopnost se podpořit. Touhu stát jedna za druhou a odvahu přijmout zodpovědnost. Jednoznačně vyžaduji projevení respektu a úcty jak vůči sobě samotným, tak vůči spoluhráčkám, soupeřům, ale i rozhodčím a lidem okolo.
 
Fyzička, nebo práce s míčkem?
Fyzička 
 
Nájezd nebo 2 minutový trest?
Nájezd 
 
Vepřo knedlo zelo, nebo svíčková na smetaně?
..když chystá má žena, nelze vybrat - obě varianty jsou win-win 
 
iOS nebo Android?
Android

p1070887_51243951753_o.png