Buldočky čeká další hrací víkend, jehož součástí bude i derby s Židenicemi

Po volném víkendu minulý týden čeká naše ženy opět bohatý zápasový program. V sobotu pojedou na hřiště Ostravy, v neděli je pak čeká brněnské derby s rivalem z Židenic. Oba zápasy můžete sledovat pomocí videopřenosu.
Jakub Hanák | 11.2.2021

Sobotní utkání v Ostravě bude souboj Davida s Goliášem. Klub ze severní Moravy vede tabulku extraligy, z 24 možných bodů jich získal 23. Poslední Buldočky čeká velmi silný soupeř, utkání má tedy jasného favorita. Ostravu bodově táhne Denisa Kotzurová, která nasbírala neuvěřitelných 29 bodů v 8 zápasech. Zdatně jí sekundují také Michaela Mlejnková s 19 body a Karolína Hudáková se 14 brankami (nejvíce v týmu). V kádru FbC najdeme mimo jiné brněnským fanouškům velmi známou Pavlínu Bačovou.
Utkání na hřišti lídra soutěže můžete sledovat pomocí textového onlajnu nebo živého videopřenosu.

V neděli se ženy vrátí domů na halu Sportpoint, kde je bude čekat brněnské derby s regionálním rivalem z Židenic. Ty se pohybují na hraně postupu do play off, s devíti body v devíti zápasech jim (samozřejmě) patří devátá příčka. Po restartu soutěže získaly 3 body ze čtyř zápasů, ale všechny zápasy byly velmi těsné. Židenice nemají v týmu žádnou hráčku, která by bodově výrazněji vyčnívala. Nejlepší střelkyní a nejproduktivnější hráčkou je Eva Urbášková s šesti brankami a devíti body. Pro porovnání, kanadské bodování Buldoček vede s 10 brankami a 14 body Michaela Žáková.
Bitvu o Brno můžete sledovat pomocí textového onlajnu nebo živého videopřenosu.
online-soupisky-var2-zidenice.png