Buldočkám skončila sezóna

Ve středu se Buldočky vydaly na třetí rozhodující čtvrtfinálový zápas s IBK Hradec Králové. Stav série byl po odehraném víkendu 1:1 na zápasy a Hradec měl na své straně výhodu domácího prostředí.
 První třetina byla z obou stran opatrná, dá se říci až ospalá. Přesto přinesla po vstřeleném gólu na obou stranách. Za Buldočky se prosadila již v čase 1:58 Michaela Žáková po asistenci Hany Andrlové. Hradec odpověděl ve třinácté minutě střelou kapitánky Dohnalové.
  Stav 1:1 byl na světelné tabuli i po zaznění závěrečné sirény po základní hrací době i prodloužení. Přesto si fanoušci v hale i u internetu nemohli stěžovat na nudný zápas. Oba týmy dřely na krev. Docházelo k osobním soubojům, které vedly k početním výhodám, avšak žádný tým nebyl schopen prolomit zakletí soupeřovi brány.
O vítězi tedy musely rozhodnout samostatné nájezdy. Bohužel pro Buldočky nepomohl ani skvělý výkon golmanky Hořínkové a po jediném proměněném nájezdu z celé série se nakonec radovaly domácí hráčky Hradce.
 
Pro Buldočky to tedy znamená konec vyřazovacích bojů. Touto formou bychom rády poděkovaly všem fanouškům, kteří při nás stali v dobrém i zlém. Děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na další sezónu.
 
itelligence Bulldogs Brno vs. IBK Hradec Králové 1:2pn