Brucháčková se Stuchlíkovou hattricky rozsekaly Panthers

Málokdy jsou k vidění hned dva hattricky v jednom utkání. Zápas Buldoček s Panthers Praha však byl jedním z mála, kde štěstí stálo při střelcích. Dvě juniorky svými body přispěly k výhře Bulldogs Girls nad předposledním týmem ligy 11:1.
Jakub Hanák | 22.1.2023

Buldočky, aktuálně na pátém místě extraligové tabulky s desetibodovým náskokem na šesté Bohemians se Startem Kunratice, byly v utkání jasným favoritem. Při posledním vzájemném zápase, hraném na halloween, Buldočky zastrašily Panthers šestnácti góly.
Roli favorita Bulldogs Girls potvrzovaly již od úvodního vhazování. V desáté minutě vedly už 5:0 a Anička Brucháčková měla kompletní hattrick! Kromě Aničky se trefily také Michaela Žáková s Veronikou Stuchlíkovou. V 17. minutě pak poslední jmenovaná přidala šestý gól, po první třetině tak platil jednoznačný stav 6:0 pro hostující tým.
Druhá třetina už tolik branek nenabídla, pouze jednu na každé straně. Ve 29. minutě byl k vidění také druhý hattrick, který zkompletovala Veronika Stuchlíková. Na 1:7 snížila sice ve 35. minutě domácí Gocová, ale Buldočky si tím nenechaly zkazit radost ze hry.
Ve třetí třetině si Buldočky opět otevřely střelnici. Osmou trefu přidala Liliana Bolfová. Dvě trefy během pěti vteřin pak znamenaly dvouciferné skóre v kolonce hostů. Nejprve se po nahrávce kapitánky Anety Koláčkové prosadila Karolína Garguláková a hned po buly přidala další gól do svých statistik starší se sesterského dua Brucháčkových, Ema. V 54. minutě pak skóre upravila do opticky nádherného tvaru 11:1 Anna Sigmundová.
Další branky už nepadly, Buldočky tak podruhé v sezoně roznesly Panthers Praha a v tabulce si upevňují svou pozici. Pro zajímavost dodejme, že o 8 z jedenácti branek Buldoček se postaraly juniorky.