Z Pardubic se třemi body!

Poté co buldoci v pátek museli zkousnout nepříjemnou porážku od Liberce. Předvedli v Pardubicích uplně jiný florbal.
Víkend pro Buldoky nezačal vůbec dobře, páteční utkání s Libercem totiž nebylo vůbec dobré. Brnu zřejmě vůbec neprospěla reprezentační pauza a vypadalo to jakoby se nemohli dostat do tempa, spousta prohraných soubojů a nedůrazu tak darovala Liberci 3 body.

MAD_7897.png

V neděli se A tým vydal zpravit si náladu do Chrudimi, kde Pardubice pořádali své výjezdní utkání. 

I přesto že Pardubice měli prvních pět minut lehce navrch tak poprvé tahal míček ze sítě právě domácí golman. Velice zajímavá byla potom 5 minutová přesilovka Pardubic ve které padli 3 branky, k překvapení ovšem jedna do opět do sítě pardubic a tak se do šaten po první třetině odcházelo za vyrovnaného stavu.

Ve druhé třetině měli pardubičtí šanci odpovědět na gol v oslabení také golem v oslabení, avšak trestné střílení Zozulák neproměnil. Pětiminutovou přestřelku v druhé třetině odstartoval v 8 minutě Kadavý, na to Pardubice dokázali ještě velice rychle odpovědět  a srovnat stav na 3:3, v dalších 3 minutách pak hosté přidali další 3 branky na které už Pardubice ve druhé třetině odpověď nenašli.

V poslední části Pardubice dotahovali, ovšem brněnčtí hráči si tyto š body utéci nenechali a velmi dobře si vítězství dokázali pohlídat. Velice dobré utkání odehrál Brněnský Martin Fajt který svou formu (2+2) potvrdil i zarputilým bráněním v posledních momentech zápasu.


MYF_3402.jpg

(FV)