Výjezd Fanoušků na utkání do Hodonína

Buldoci odehrají páteční domácí utkání ve Sportovní hale Teza Hodonín. Akce pořádaná ve spolupráci s hodonínským florbalovým klubem zde bude již potřetí. Tentokrát bude jejich soupeřem lídr tabulky, pražská Sparta. Představme si tento celek.
Aktuálně Sparta vede o 2 body nad Technology Florbal MB. Za devět kol nasbírali 25 bodů, což znamená, že vyhráli 8 utkání a jedno prohráli v prodloužení. V minulém kole dokázali vyhrát nad FAT PIPE FLORBAL Chodov 11:7 a vyhráli také nad Vitkovicemi 5:4, avšak 1. kolo proti Tatranu prohráli 5:6 v prodloužení.
 
Nejlepším střelcem je Marek Zouzal, který vstřelil již 9 gólů. V těsném závěsu se nachází kapitán Milan Garčar. Celkově nejlépe bodovaný hráč je Michal Kareš, který posbíral 15 bodů. Zatím jasná jednička v brance je Martin Beneš, který vychytal 8 výher a v průměru pouští za svá záda 3,67 branek na zápas.

Pro předem přihlášené zájemce organizuje na toto utkání klub ZDARMA autobusový zájezd, s odjezdem v 16:30 hod. od parkoviště za halou SportPoint. Pro realizaci zájezdu je nutné se nejpozději do čtvrtka 17.11.2016 ve 12:00 hod., emailově přihlásit s uvedením jména a počtu osob na: radim.kominek@bulldogs.cz



BB-vs-Sparta.png