Vstup do semifinále Buldokům vůbec nevyšel

Do utkání sice brněnský tým nastoupil lépe, měl více ze hry a dostal se také do vedení 1:0. Pak ale začal úřadovat soupeř. Před televizními obrazovky dostali Buldoci 11 branek.   
To však bylo z buldočí strany vše. Něco málo přes minutu trvalo Chodovu než srovnal stav utkání. Pak už to byl koncert v podání pražského družstva. I když se Buldoci snažili o vstřelení branky, netrefili zařízení, nebo se k zakončení vůbec nedostali. Ani nabídnuté tři přesilovky nevedly ke korekci skóre. Nedařilo se nic. Soupeř naopak využil většinu svých brejků a padlo mu tam téměř každé plácnutí do míčku. Konečný stav 11:1 pro Chodov.
 
 
Komentáře trenérů

Jan Kadlec:
"Dnešní výkon připomínal otevření sody s benzínem v autogaráži. Totálně jsme propadli. Jediné kladné vidím to, že zítra hrajeme další zápas. Čím víc se ze dneska poučíme, tím máme větší naději zítra na úspěch. Náš výkon neodpovídal této fázi soutěže. Za sebe se omlouvám." 

David Podhráský:
"Byli jsme výborně připravení na hru Brna, ale především jsme přípravu dokázali přenést na hřiště, za což patří hráčům dík. Na druhou stranu se nám dnes dařilo vše, na co jsme sáhli a o to těžší bude zítřejší zápas. Je to 1:0, ale to je vše. Děkuji divákům a zvu je na zítřejší druhý zápas."