Vstup do play-off Buldoci zvládli

První vyhrání z kapsy vyhání. Snad se toto pořekadlo Buldokům vyhne, protože čtvrfinálovou sérii zahájili výhrou nad Bohemians. 
Skóre otevřela v páté minutě utkání Bohemka po střele Šimka. Jakoby obdržení branky fungovalo jako budíček pro Bulldogs. V desáté minutě totiž Luděk Ondráček dovršil hattrick , k tomu přidal ještě jednu trefu a prosadil se také Žižka a Koutný. Zelenobílí dostali míček za Filipa Kejíka ještě dvakrát.
Po divoké první třetině tedy 6:3 pro Bulldogs.
 
Druhá třetina byla o poznání vyrovnanější a také klidnější. Šance se střídaly na obou stranách. Prosadili se pouze hosté a snížili na 6:4. Půl minuty před koncem třetiny trefil Kuba Mendrek tyčku.  Nejvíce se vyjímal a domácí fanoušky zvedl ze sedadel zbytečný faul Kisugiteho na Jirku Juhaňáka. Buldoci však početní výhodu nevyužili.
 
Třetí třetina v podstatě kopírovala tu druhou. Pražští florbalisté začali být více aktivní a zvýšili tlak na branku. To se jim vyplatilo a dokázali snížit na rozdíl jedné branky. Srovnat však Buldoci nedovolili a tak první čtvrtfinálové utkání vyhráli 7:6.