Vary zaváhaly a muži díky další výhře vynulovali bodový rozdíl!

BRNO – Divoké dostihové závody jsou na okamžik minulostí. Minulé kolo přineslo překvapení, když Karlovy Vary nepochopitelně zaváhaly s Exelsiorem Havířov a padly 5:9!
Zatímco se dva perou, třetí se směje. Pořekadlo platící již od antických válek nyní přesně pasuje i na naše muže. Ti podali kvalitní výkon a výhrou 4:2 nad kousajícími Kunraticemi získali další tři body. Mezitím v Havířově došlo ale k překvapení kola. Vedoucí tým ligy Karlovy Vary po devítigólovém výprasku odjel s prázdnou. To tak skvěle nahrálo našim mužům, jenž se na první celek bodově dotáhli.
 
„Hosté hráli velmi agresivně v osobních soubojích, někdy až na hraně. S tímto jsme se v průběhu zápasu vypořádali. Myslím, že od druhé třetiny jsme měli utkání pod kontrolou,“ komentoval vítězství Buldoků náš kouč David Kyzlink. Toho jistě potěšil i dvougólový výkon Lukáše Punčocháře, teprve sedmnáctiletého člena naší Buldočí smečky.
 
Již příští kolo, ke všemu předposlední, odehrajeme na půdě Karlových Varů, kde můžeme rozhodnout o prvním místě v tabulce. Už nemusí platit, že první jsou Vary a druzí my. Po sobotním mači to klidně může být naopak!