V posledním kole přivítáme doma Českou lípu

V rámci posledního kola základní části Tipsport Superligy přijede do Brna tým České Lípy.
FBC 4CLEAN Česká Lípa přijede do Brna ještě bojovat o záchranu. Pokud totiž Lípa v Brně vyhraje, a Bohemians uhrají aspoň bod proti Královským Vinohradům, tak se tým ze severu Čech zachrání. Zatímco Bulldogs stejně o záchranu budou muset bojovat, ať už zápas dopadne jakkoli, svoji snahu zachránit svou extraligovou příslušnost začnou 9. března.

V devátém kole na palubovce Čeké Lípy se buldokům podařilo urvat tři body po výhře 5:3. Klíčovým hráčem vítězného zápasu byl Adam Konečný, který se stal díky brance a asistenci dokonce hráčem utkání. Buldokům se první utkání se severočeským soupeřem podařilo otočit v poslední dvacetiminutovce třemi góly a do odvety tak mohou jít s lehkým optimismem.

Největším nepřítelem a překážkou k odvrácení desáté porážky v řadě, bude nejspíše bývalý hráč Brna, a vedoucí bodování České Lípy Radek Krajcigr. Kanonýr původem z Havlíčkova Brodu už si letos připsal 47 bodů, za 38 přesných tref a 9 asistencí. Pozor si brněnští budou muset dávat i na jeho kolegu Štěpána Slaného, který má na kontě již 25 asistencí.

Zápas to bude napínavý, to je jasné. My jen doufáme, že v tom naše kluky nenecháte a přijdete v neděli 24. února na MSH Vodova v 17:00 fandit!

 


Generální partner utkání

gif_bannery.gif




-Filip Volovec