TOHLE JE DERBY! Muži dnes vyzvou Gullivers

BRNO – Dlouho očekávaný mač zimy je tady! Muži dnes vyzvou městského soka, s nímž si v letošní sezoně už jednou poradili.
Klíčový mač zimy proti Gulliverům je tady. Kromě souboje o to, kdo se stane pomyslným vládcem Brna z pohledu první ligy, jde Buldokům ještě o jedno: musí brát plný počet bodů. Oproti prvním Karlovým Varům mají mač k dobru a z druhé pozice jim na favorita soutěže chybí pět bodů. Výhra za tři body by jim tak náležitě pomohla. Přeci jen se lépe pracuje se ztrátou dvou než pěti bodů.

Se šesti výhrami v řadě je náš tým v laufu, což je důležitým aspektem v zápase proti slabšímu celku, kterému s dvaceti body patří jedenáctá příčka. Rozdíl mezi druhým a jedenáctým místem aktuálně dělá 27 bodů, tedy přesně tolik, kolik má nyní šesté Znojmo. To ovšem neznamená, že máme vyhráno. Zdaleka ne! Zatímco Bulldogs musí bodovat, to u Gullivers jde o přání, a tak je na ně i menší tlak než na favorita. 
Jak celý mač dopadne, zjistíme už dnes v noci, jedno je ale jisté: potřebujeme vás! Dorazte dnes podpořit náš tým v cestě za Superligou, každý fanoušek se počítá. Hrajeme dnes ve 20:00 na VUT CESA Brno 1.