Televizní zápas s Ostravou

Buldoky čeká zápas proti soupeři odhodlanému potvrdit účast v play-off
Poslední únorový den bude ve znamení televizního zápasu mezi Ostravou a brněnskými Buldoky. Zatímco náš tým má play-off jisté a může tak ladit formu na vyřazovací boje, Ostrava má stále o co hrát. Na deváté Bohemians drží náskok čtyř bodů, což je jistě příjemný stav, nikoliv však jistota. Tým trenéra Smetáka se bude snažit dát své účasti v bojích o titul punc jistoty právě v domácím prostředí, poslední zápas na půdě nevyzpytatelného Kladna by jistě rádi odehráli bez nervů již jako jistí účastníci play-off. V zápase proti Buldokům se budou Ostravané spoléhat tak jako celý rok na duo dvaceti gólových střelců Eichner – Hrabal, v bráně bude jistit tým už tradičně nestárnoucí Štěpán Laja. Zajímavostí je, že tým Ostravy má ve svém kádru jediného hříšníka oceněného v této sezóně Superligy červenou kartou a tím je syn trenéra Matěj Smeták.
Jak již bylo řečeno, pro brněnský tým se jedná především o přípravu na nadcházející vyřazovací boje, což je však jistě dostačujícím důvodem k maximální snaze, v samotném play-off již na přípravu rozehrávání příliš času nebude.
Díky televizním kamerám můžete tentokrát fandit našemu týmu z pohodlí domova, nezapomeňte tedy v úterý zapnout čt sport a užít si florbalový večer.
 
28. 2.  20:15 ČPP Aréna Ostrava
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava vs. itelligence Bulldogs Brno 

tahejsnami-web-–-kopie.png