Souboj střelců! Kdo s koho již tuto neděli

BRNO – Mač druhého s osmým je dle tabulek možná jasný, ale chyba lávky. Bude se jednat o pěkně pekelný zápas dvou střelců, kteří rovněž vévodí tabulkám produktivity svých klubů.
Partu kouče Davida Kyzlinka může těšit jedna skutečnost: od zápasu v Havířově (4. ledna, výhra 7:4) jsou muži jen v Brně a i když teď v týdnu hráli, šlo o městské derby, a tak se jen přestěhovali z jedné haly do druhé v rámci téže města. No a nyní přijede Jaroměř. Brňané tak mají výhodu už druhého necestování, hendikepem jim ale může být již zmíněné derby s Gullivers. Odehrají totiž druhé utkání během jednoho týdne, což není v našich podmínkách zcela vídaný jev. Na výkonu se to ale snad nijak neprojeví.

Našim nejproduktivnějším hráčem, jenž se zároveň pyšní vedoucí pozicí mezi našimi střelci je Adam Konečný (20Z, 26G a 12A). Proti němu se v neděli vyprsí jednadvacetiletý Dominik Emlar (19Z, 19G a 19A), jenž je o bod produktivnější. A ještě jedno malé okénko statistik – Jaroměřští dostali 121 gólů a 92 vstřelili, zatímco Buldoci jich vstřelili 126 a inkasovali 91krát. 

A protože v neděli má být podle předpovědi kolem tří stupňů, z čeho sněhuláka neuplácáte, zároveň to není na žádné jarní procházky, máte ideální příležitost zhlédnout kvalitní mač!

Bulldogs Brno – TJ Sokol Jaroměř
Neděle 19. ledna od 17:00, MSH Vodova Brno