Souboj o finále

V semifinále poháru se Buldoci postaví silnému soupeři z Boleslavi
Již jen jeden zápas dělí hráče itelligence Bulldogs Brno od finále Poháru České pojišťovny. Nebude je však čekat nic lehkého, soupeřem jim bude dosavadní suverén základní části Superligy, tým Technology Florbal Mladá Boleslav. Už mnoho týmů se ale přesvědčilo, že pohár není to stejné jako dlouhodobá soutěž, o úspěchu rozhoduje jediné utkání a jak je známo, každý zápas začíná za stavu 0:0.

Na své cestě do semifinále uhrál tým Boleslavi v osmifinálové skupině tři vítězství, následně dokázal přestřílet Pardubice. Buldoci se pyšní stejným skupinovým zápisem, ve čtvrtfinále si poté poradili s týmem Sparty.
Pikantnost utkání výrazně zvyšuje i skutečnost, že se jedná o reprízu předloňského finále, ve které pro sebe urvala výhru po samostatných nájezdech Mladá Boleslav. Buldoci tedy rozhodně mají svému soupeři co oplácet. Rádi by také rozšířili svoji početnou sbírku finálových účastí a potvrdili, že v poháru se jim dlouhodobě daří dosahovat dobrých výsledků.
Proto Vás zveme, abyste již tento čtvrtek zavítali na MSH Vodovu, kde se můžete stát svědkem nejenom výborného florbalu té nejvyšší úrovně, ale jak doufáme, také dalšího postupu našich hráčů do finálového klání.

udalosti_muzi_doma_pohar_fb.png


tahejsnami-web-–-kopie.png