Sobotní zápas proti lídrovi

Na dalším výjezdu čeká Buldoky těžká práce. Zaskočí favorita? Tato otázka leží v hlavách fanoušků brněnského týmu, neboť v zápase s Mladou Boleslaví se náš tým postaví neohroženému vládci nejvyšší soutěže. 
Jedna prohra v prodloužení, jedno prodloužení úspěšně zvládnuté, jinak samé výhry. Druhý největší počet vstřelených gólů a jasně nejmenší počet branek obdržených dávají dohromady brankový rozdíl + 79, což je takřka stejné číslo, jako součet brankových rozdílů všech zbývajících týmů pohybujících se v kladných číslech. Elitní útočná dvojice Curney – Natov je podporovaná dalšími kvalitními útočníky, díky čemuž hrozí soupeřům neustálé nebezpečí. Za obranu zodpovídají reprezentační beci Jelínek, Kološ či Krzyžanek. A ve výtečné formě chytající navrátilec do české ligy Bauer odsunul až na lavičku další bývalou oporu národního týmu Davida Rytycha.
 
Je opravdu těžké najít slabinu tohoto týmu. Nicméně přesně o to se pokusí naši florbalisté. První zápas skončil výhrou boleslavského celku v poměru 3:7, nyní doufáme ve výsledek, který nám způsobí větší radost. Přestože Buldoky nečeká nic snadného, o motivaci mají postaráno, vždyť kdo by nechtěl být tím, kdo jako první porazí suveréna Superligy?
 
11.02.2017  19:00 MSH Mladá Boleslav
Technology Florbal MB vs. itelligence Bulldogs Brno