S Pražany rozhodlo až prodloužení

V neděli se v hale Vodova strhla bitva na jakou jsme mezi Buldoky a Tatranem zvyklí. Ani jeden z týmů neodskočil na větší brankový rozdíl a rozhodující branka padla až ve hře 3 na 3.
Skóre utkání otevřel až ve 14. minutě Voltner, který střelou přes obráncovu hokejku možná trošku zaskočil brankáře hostí. Srovnat se povedlo Tatranu zanedlouho. Podobně jako Voltner zamířil i Slavík na vzdálenější tyč pod ruku Filipa Kuhna. Do šaten se tak šlo za stavu 1:1.
Na další branku museli fanoušci v hale čekat, stejně jako v první třetině, do 14. minuty. Tatranský Beneš chytře „schoval“ svoji střelu pod nohy Bauera. Míček pak se štěstím propadl za Kuhnova záda a dokutálel se do branky. Brňané neotáleli a již za minutu a půl opět srovnávali z hole Pepy Žižky. Do konce druhé části šli Buldoci ještě do vedení. Koláčný nejdříve zblokoval střelu a následně nahodil míček Černochovi. Ten si šikovně obhodil obránce Tatranu a našelmísto pod rukou Rebra - 3:2.  
V posledním dějství bylo znát, že nechce ani jeden z týmů udělat chybu. Na hřišti se také přiostřilo. Tatran, vědom si průběžného stavu, měl více ze hry a více střílel. Aktivita nesla ovoce v polovině třetiny kdy dorovnal Slavík. V poslední vteřině základní hrací doby se dostal do úniku David Coufal. Snad největší šanci utkání však nevyužil a tak se šlo do prodloužení. V něm diktoval tempo pražský tým, jenž se dostal hned po buly k míčku. Divokou přestřelku z úvodní části sezóny vystřídala hra s trpělivostí. Tatran odvolal brankáře a využil „přesilovku“ 4 na 3. Po křižné nahrávce završil svůj hattrick Slavík.
 
V rámci projektu „Táhneme za jeden provaz“ se na utkání objevili speciální hosté. Zahrát a zafandit si přišly děti z brněnských florbalových kroužků, které vedou lektoři ze společnosti Kroužky.cz
 MAD_7084.jpg

Společnost Kroužky, regionální pobočka pro Brno a okolí působí v jihomoravské metropoli už 4. školním rokem. Jedná se o dceřinnou společnost Střediska volného času Kroužky, které vzniklo před 17 lety v Praze.
Kroužky zajišťují zájmovou činnost pro děti mateřských a základních škol. Zájmové kroužky vyučují přímo na půdě MŠ a ZŠ kmenoví lektoři, většinou studenti vysokých škol se kterými velmi úzce spolupracujeme.V tomto školním roce působilo v brněnských Kroužkách zhruba 300 lektorů, kteří v odpoledních ho
dinách zpestřily volný čas téměř 2 500 dětí. V roce 2015 se naše pobočka rozšířila i do Zlínského kraje, kde v této chvíli navštěvuje kroužky na 700 dětí.Nyní spolupracujme zhruba se 100 školami v Jihomoravském kraji a 30 školami ve Zlínském kraji.