Rozhodující zápas! Buldoci se utkají s Vary o postup

Rozhodující zápas! Hraje se o všechno – vítěz postupuje přímo do Livesport Superligy, poraženého pak čeká ještě baráž s týmem Sokolů Pardubice. Přijďte Buldoky podpořit ve středu od 20:30 na Starou halu Vodova!
Jakub Hanák | 5.4.2022

Finálová série mezi Bulldogs a Karlovými Vary je nesmírně vyrovnaná. Tři ze čtyř utkání musel rozhodovat nadstavený čas. První duel dopadl lépe pro Buldoky, kteří zvládli nájezdy a zvítězili 4:3. Odveta byla stejně vyrovnaná jako první zápas, tentokrát se však díky Nicklasově trefě v prodloužení radovaly Karlovy Vary. Ve třetím duelu byli Buldoci blízko vítězství, ale nakonec Hurikáni otočili a opět vyhráli v prodloužení. Ve čtvrtém zápase tak museli Bulldogs odvracet mečbol, což se jim po výhře 7:5 podařilo.
Vary v play off táhne zejména trojice Michal Strachota, autor hattricku ze čtvrtého zápasu, Daniel Nicklas, nejlepší střelec základní části 1. ligy, a kapitán Michal Klápa, druhý nejproduktivnější hráč základní části soutěže. Přes hranici deseti bodů se v play off dostal také Tomáš Nushart. V brance se i během vyřazovací části střídají Daniel Váradi s Václavem Zavadilem.
Buldoci nemají sílu soustředěnou do tří hráčů, ale rozloženou mezi více hráčů. Kanadské bodování týmu vede v play off stejně jako v základní části Adam Konečný, který jako jediný z týmu dosáhl na hranici 10 branek. Drží si tedy průměr přesně bod na zápas. Ve vyřazovací části to pálí Tomáši Peškovi, body sbírají také junior Petr Zajíček nebo zkušení hráči Lukáš Mráz s Josefem Žižkou. V Karlových Varech se dařilo také Matěji Surkošovi a Matyáši Němcovi. V brance je spoleh na Jakuba Haltmara, který si drží lepší čísla než Váradi se Zavadilem a svého kolegu Matěje Faltuse mezi tyče nepustil ani na minutu.

Nyní se hraje úplně o vše. Po třech letech mají Buldoci konečně šanci vrátit se mezi elitu. Budou ale potřebovat vaši podporu. Buďte jejich šestým hráčem na hřišti a pomozte jim dosáhnout cíle – vítězství a postupu do superligy! Rozhodující zápas finálové série začne ve 20:30 na hale Vodova (staré).