Poslední tři zápasy mužů: boj o pozici a čest

BRNO – V pomyslné stíhací jízdě na vedoucí Karlovy Vary nejde jen o pozici v tabulce. Jde i o čest. Po smolném sestupu ze Superligy chtějí muži dokázat, že se štěstěna spletla, a že naši borci rozhodně do nižší soutěže nepatří!
Poslední tři kola, z toho hned dvakrát se Buldoci představí doma. Nejprve v sobotu doma vyzveme pražské Kunratice, následně míříme ke šlágru kola do Karlových Varů k boji o první pozici a základní část zakončíme doma proti Kanonýrům Kladno. Nabitý program plný vzrušení až do konce!
 
Na rozdíl od první pětky nemají šesté Kunratice play-off ještě jisté. Musí bodovat, ideálně tak moc, jako naše ženy v extralize žen. Stále by se totiž mohlo stát, že z posledních duelů nevytěží ani bod a play-off budou sledovat leda tak u počítače. Tým soupeře táhnou mladíci původem z pražského Chodova. Proti našim mužům, kteří jsou ale odkojeni Superligou, by neměli mít šanci. Jistě, stát se může cokoliv. Věřme ale, že hoši Davida Kyzlinka senzaci nepřipustí.
 
Protože proč? Protože Brno! A protože myslíme na postup zpět mezi elitu českého florbalu. Tak nás přijďte podpořit a ulehčit naši cestu až k pomyslnému florbalovému Olympu.
 
Bulldogs Brno - FAT PIPE Start98 Praha-Kunratice
sobota 8. února od 17:00, SH SportPoint Brno