Nedělní souboj o důležité body

Buldoci přivítají v neděli soupeře hrajícího o vše. Před utkání Tipsport Superligy mužů se na Vodovce utkají ženy s Aligátorkami ze Šitbořic. 

Mezi nejlepších osm patří počtem výher, vstřelených branek, obdržených branek i brankovým rozdílem. Přesto zažívají v probíhajícím ročníku fandové pražské Sparty zklamání, jejich tým se totiž pohybuje na desátém místě a nutně potřebuje každý bod pro uchování šancí na postup do play-off. Přitom jediné, co Spartě chybí, jsou právě body. Podle všech ostatních statistik by se měli těšit na vyřazovací boje. Poslední tři zápasy tak budou pro Pražany životně důležité, neúspěch v kterémkoliv z nich může znamenat nepříjemnou jistotu boje o záchranu. Situace o to nepříjemnější, že v posledním zápase zavítají na palubovku suveréna soutěže z Mladé Boleslavi.

Kvalitu přitom na soupisce Sparty netřeba hledat dlouho, hráči jako Bína, Svatoš, Časar či Marvánek prokazují dlouhodobě kvalitními výkony svoji superligovou úroveň, brankář Beneš má na kontě více než sto zápasů v nejvyšší soutěži a trenér Jaroslav Berka již nějakou dobu rozšiřuje okruh mladých ambiciózních trenérů působících v českých luzích a hájích. Avšak bude-li to stačit na zajištění pozice mezi nejlepšími osmi, to ukáží teprve následující dny.

IMG_3933.JPGBody se totiž hodí i Buldokům. Při vhodné konstelaci výsledků mohou stále pomýšlet na 4.místo, každý dobrý výsledek navíc přidává tolik potřebné sebevědomí a herní jistotu do vyřazovacích bojů. Přijďte proto podpořit naše hráče v předposledním domácím vystoupení základní části, navíc v zápase proti soupeři, s kterým Buldoci tuto sezónu výhrou 7:4 otevírali. 
 
Buldoci budou hrát o body, Vy se můžete zúčastnit losování o dvě vstupenky na Superfinále (17.4.  O2 Aréna). Stačí si vzít na pokladně očíslovaný program a mít štěstí. 

 
Před utkáním mužů vyzve od 14. hodin ženský A-tým Aligátorky ze Šitbořic. Po posledních odehraných zápasech, ze kterých Buldočky odešly s plným počtem bodů, jim patří v tabulce aktuálně 5. místo. Soupeřky, pro které mluví vzájemný zápas, se v tabulce usadily na 2. místě.
 

Neděle - 19.2. MSH Vodova

14:00   1. liga žen
itelligence Bulldogs Brno vs. pramos šitbořice fbc aligators

17:00   Tipsport Superliga
itelligence Bulldogs Brno vs. ACEMA Sparta Praha

tahejsnami-web-–-kopie.png