Nedělní boj o osmičku

Vrátit se na vítěznou vlnu se Buldoci pokusí proti pardubickému Sokolu
Po nepovedeném vystoupení ve svátečním kole i následném nedělním zápase a reprezentační pauze se tým Buldoků opět pokusí vybojovat tři body na domácí palubovce. Soupeřem budou Pardubice, aktuální soused brněnského týmu v ligové tabulce.  Sokoli mají také co napravovat, neboť z posledních dvou zápasů si stejně jako Buldoci neodnesli ani jeden bod. Oba týmy, které spojují ambice v podobě účasti ve vyřazovacích bojích, se tak ocitly na hraně postupové osmičky a vzájemný zápas dostává mnohem napínavější rozměr.
Pardubický tým táhne tradiční lídr v podobě Martina Zozuláka. Střelec od pána Boha překonal v každé z posledních čtyř sezón 40 bodovou hranici, přičemž dvakrát podpořil tuto výbornou bilanci více než 30 vstřelenými góly.  Je tedy zřejmé, odkud hrozí brněnskému týmu největší nebezpečí. Pardubice však především praktikují týmový a kompaktní styl hry, který se odráží také v tom, nakolik nepříjemným soupeřem jsou. Není náhoda, že zápasy Sokola končí nejčastěji pouze dvou či tří brankovým rozdílem a o výsledku se rozhoduje v posledních minutách zápasu.
To vše jsou překážky, které budou čekat na Buldoky. Věříme však, že se náš tým v reprezentační pauze otřepal z porážek a připravil na další zápasy tak, abychom mohli společně s Vámi slavit v neděli další domácí výhru.
 
Zápasy v sezóně 15/16 :
17.10.   PCE – BULL 5:12
28.2.    BULL – PCE  13:10
 
Víte že:  Dosavadním největším úspěchem pardubického týmu v superlize byla devátá příčka?