Nabitý víkend A-týmu!

Dvojnásobná porce zápasů čeká tento víkend na mužský A-tým Bulldogs Brno!

Nejdříve se v pátek večer brněnští Buldoci utkají s obhájcem mistrovského titulu z Boleslavi. Zápas je domácí, ovšem bude se hrát v nově otevřené sportovní hale v Kuřimi, my ovšem věříme, že i tam dokážeme společně Buldokům vytvořit skvělou domácí kulisu.

V odvetě mají Buldoci Bolce určitě co oplácet, poté co na hřišti středočechů utrpěli nelichotivou porážku 13:1, budou chtít naši muži ukázat co v nich doopravdy je! A my doufáme že u toho budete s námi!


BB-vs-Bohemka.png

A abychom se dlouho bez florbalu nenudili, tak již o dva dny později v neděli 13.1. přivítáme na domácí palubovce v hale Vodova FbŠ Bohemians. Po krátkém sobotním odpočinku vyzveme k odvetě pražskou Bohemku v 17:00. V zápase 4. kola na půdě pražského týmu jsme prohráli rozdílem pěti branek (7:2), je tedy jasné že i v tomhle zápase bude co vracet! Navíc jsou Klokani pouze o 3 body a jedinou příčku v tabulce před Buldoky. 



 

Partnerem uktání je společnost IVENT PROIvent-green.JPG

IVENT PRO je inovativní společnost složená z uznávaných zaměstnanců.
Její činnost je zaměřena zejména na komplexní dodávky a servis v oblasti TZB, především pak v oborech vzduchotechnika, klimatizace a chlazení.
Více najdete na webových stránkách společnosti: https://www.iventpro.cz/