Muži zaváhali na hřišti Letky, domů jedou bez bodu

Mužský A tým nestačil na Letku, kvůli špatné druhé třetině prohrál 5:2. Tato prohra může mrzet o to více, že všichni tabulkoví sousedé též ztratili všechny body a Buldoci tak propásli šanci utéct čtvrtému Hattricku.
Jakub Hanák | 28.1.2023

Ve 12. minutě otevřel skóre domácí Jan Hranický. Jedinými hráči, kteří na straně Bulldogs v zápase bodovali, byli Martin Svatoň s Adamem Konečným, jež si navzájem přihráli na góly. Prvně to bylo po ose Konečný – Svatoň na konci první třetiny, díky čemuž platil po 20 minutách stav 1:1.
Ve druhé periodě udělila Letka Buldokům lekci z efektivity. Na branku Matěje Faltuse letělo jen pět střel, hned čtyři však skončily v síti. Po gólech Jiřího Šrámka a Jakuba Košarištana domácí vedli 3:1. O nížení se ve 33. minutě postaral Adam Konečný, ale Letka zareagovala trefou Martina Döhnera na 4:2. V poslední sekundě druhé třetiny pak dokonal zkázu svým druhým gólem Martin Döhner.
Ve třetí části se už žádný hráč střelecky neprosadil. Nezměnila to ani hra v šesti, při které se Buldoci snažili se skóre ještě něco udělat. Konečný stav zápasu tak byl 5:2 pro Letku.
 
23. kolo však nabídlo více překvapení, než jen výhru Letky. Čtvrtý Hattrick se vrací bez bodu z Chomutova, druhé Ústí nestačilo doma na osmé Kladno a pátí Gullivers ztratili všechny body v souboji s posledními Aligators. Na pořadí v top šestce soutěže se tak nic nezměnilo.